Cambodja Experience groot succes
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Cambodja Project 2010
02 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam
De gasten konden op 4 verschillende plekken presentaties en films zien. Zo werden zij op de hoogte gebracht over onze werkzaamheden, het gebruik van de sponsorgelden en de door ons opgezette projecten.
Daarnaast waren er ruim 100 kleur- en zwartfoto's geexposeerd. Hier kon iedereen letterlijk een beeld krijgen hoe wij leefden, werkten en woonden in eenvoud.
Om ook kennis te maken met de eetgewoonten waren er heerlijke loempiaatjes gevuld met sprinkhanen en meelwormen. Een heerlijke delicatesse die door de meeste bezoekers als zeer verrassend werden ervaren.
Al met al een succes en met de inkomsten van rond de € 200,00 komt onze teller op ruim € 16.000,00 te staan.
Maar.... we zijn nog niet klaar!
Mocht je deze geweldige Experience gemist hebben, dan zijn er nog 2 kansen om kennis te maken met ons en onze projecten.
Van 10 tot en met 16 oktober is er in Lunchroom 'Oproer' aan de Schiedamseweg 112 te Rotterdam een 'Cambodian Expo'. De officiele opening is zondag 11 oktober om 14.00 uur. De rest van de dagen is de expositie te zien van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Als knallend einde wordt er op 17 oktober a.s. een 'Cambodian Party' georganiseerd. Dit benefietfeest is om geld in te zamelen voor de projecten in het dorp Anlong Khong, waar wij al veel moois hebben kunnen bijdragen. Maar er moet nog veel meer gebeuren! De waterkanalen die we hebben gegraven moeten verder afgemaakt worden door de werkers, en er moet nog beton gestort worden onder de school.
En daar hebben wij nog steeds jullie hulp voor nodig!
Daarnaast zijn de presentaties, foto's en alle andere voorlichtingsmaterialen weer aanwezig om met jullie onze ervaringen uit Cambodja te delen.
Het belooft een gezellig feest te worden met Cambodjaanse muziek, dans, BBQ, en natuurlijk Karaoke!
Kom dus Zaterdag 17 oktober vanaf 20:00 uur naar Aravinda, Ambachtsmark 3 in Almere-Haven, en neem al je vrienden, kennissen en familie mee, want iedereen is welkom!
We vragen een symbolisch bedrag van 3 euro entree, maar dan is het eerste drankje van ons.
Zet het in je agenda en tot de Xpo of de 'Cambodian Party' op zaterdag 17 oktober!
Augustus-team
Bionda, Dineke, Julia, Kim, Marlies, Nina, Rachel, Richard, Shaira, Shaunna, Willem en Peterhans
September-team
Lisa, Heida, Mirna, Roy en Werner
Juli-team
Fleur, Helga, Alies, Kim, Priscilla, Linda, Isabelle, Julia, Aafke, Siem en Lars
Wil je ons blijven ondersteunen?
Maak dan een vrijwillige bijdrage over op:
Stichting En Route, Rotterdam:
Giro 2619459
o.v.v. Cambodja 2009 september
Het Cambodja project is een initiatief van Stichting En Route uit Rotterdam (http://www.stichting-enroute.nl ) en wordt op financieel gebied gesteund door Xplore van het Ministerie van Buitenlandse Zaken(http://www.xplore.nl). Bezoek ook onze websites http://www.cambodjaseptember09.waarbenjij.nu en http://www.cambodjaproject.nl