JULI GROEP AAN HET WERK IN ANLONG KHONG
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Cambodja Project 2010
13 Juli 2009 | Nederland, Amsterdam
De juligroep is geland in Anlong Khong en zij zijn gestart met werkzaamheden aldaar.
De belevenissen van Julia, Fleur, Maxime, Isabelle, Helga, Priscilla, Alies, Kim, Aafke, Linda en Lars kunen jullie volgen op;
De aftrap van 3 maanden zwoegen is genomen. Met de donaties van jullie kunnen we verschrikkelijk veel doen! Wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee en de laatste loodjes (€ 3.000,00) zullen we ook gaan halen.
Bijgaand een foto van het ontvangst in het dorp. Met zo'n welkom kan het niet verkeerd gaan.
Wij gaan nog een maandje door met onze activiteiten in Nederland.
Tot de volgende weblog,
Bionda, Dineke, Julia, Kim, Marlies, Nina, Rachel, Richard, Shaira, Shaunna, Willem en Peterhans
NOG € 3.000,00 EN EEN BEETJE TE GAAN!
Helpen jullie ons mee;
Maak dan jullie vrijwillige bijdrage over op:
Stichting En Route, Rotterdam:
Giro 2619459
o.v.v. Cambodja 2009 augustus
Het Cambodja project is een initiatief van Stichting En Route uit Rotterdam (http://www.stichting-enroute.nl ) en wordt op financieel gebied gesteund door Xplore van het Ministerie van Buitenlandse Zaken(http://www.xplore.nl). Bezoek ook onze website http://www.cambodjaproject.nl
13 Juli 2009 - 07:53
Kim Swaders:
Hallo Kim,
Van Ellen het adres nan de site gekregen!
Leuk om te kunnen lezen wat jullie beleven! Succes en geniet ze!
Emmy