Nog twee weken voor deadline; AL € 2800,00 BINNEN
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Cambodja Project 2010
12 Juni 2010 | Nederland, Amsterdam
Het gaat geweldig. Met nog twee weken te gaan om de benodigde € 4.000,00 binnen te halen zitten we momenteel al op € 2.800,00!!
Wat geweldig dat er al zoveel is binnengekomen...........
Maar we zijn er nog niet!
Zoals elk jaar zijn de laatste loodjes het zwaarst. Ben je er nog niet aan toegekomen om een bijdrage te storten.... probeer het komende week te doen. Alle kleine beetjes helpen.
Nog een nieuwtje;
Afgelopen week heeft April Visser uit Den Haag ons team versterkt. We zijn compleet. In de volgende weblog zal iedereen zich even gaan voorstellen.
Volgende week zondag, 20 juni,zullen we aanwezig zijn met een stand bij de SABIC Triatlon Stein. Een groot evenement en een geweldige organisatie die ons project van harte steunt.
Ben je in de buurt; Kom langs bij onze stand en kijk tevens naar dit geweldige sportevenement.
CAMBDODJA 2010; We hebben jullie hulp echt nodig! Steun ons en maak jouw vrijwillige bijdrage over op:
Stichting En Route, Rotterdam:
Giro 2619459 o.v.v. Cambodja 2010
Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jij jouw reactie geeft op onze activiteiten. Dit kan onderaan deze pagina!
Wil je op de hoogte blijven van onze belevenissen;
Op de linkerbalk staat het vakje 'blijf op de hoogte'. Vul hier jouw e-mailadres in en je krijgt automatisch bericht wanneer wij een bericht plaatsen.
Wij zijn ontzettend enthousiast en zonder jullie hulp kunnen we onze doelen niet realiseren!
Tot de volgende weblog,
April, Lynne, Quirine, Regy en Peterhans
Voor meer info:
www.actievehulpcambodja.nl
Augustus-team 2009 en 2010 – http://www.cambodjaaugustus.waarbenjij.nu
Wil jij ook het Cambodja project steunen? Maak dan jouw vrijwillige bijdrage over op:
Stichting En Route, Rotterdam:
Giro 2619459 o.v.v. Cambodja 2010
Alvast super bedankt!
Het Cambodja project is een initiatief van Stichting En Route uit Rotterdam( http://www.stichting-enroute.nl )