Vertrek augustusgroep naar Cambodja
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Cambodja Project 2010
11 Augustus 2009 | Nederland, Amsterdam
Nog even en dan is het zover. Morgenochtend (woensdag 12 augustus) verzamelen we om 09.00 uur op Schiphol en vertrekken we naar Cambodja, Anlong Kong.
De afgelopen maanden hebben we verschrikkelijk hard gewerkt om de benodigde donaties binnen te krijgen. Zoals in onze vorige weblog viel te lezen zijn de beoogde doelen ruimschoots gehaald! Onze begeleider en 8 van de 12 deelnemers komen uit Almere. Wij zijn dan ook heel blij dat de Gemeente Almere haar bijdrage heeft geleverd. Op bijgaande foto krijgen Rachel en Marlies van Pieter van der Linden, namens de gemeente Almere, de Almeerse vlag overhandigt welke symbool staat voor het gedoneerde bedrag.
Ook onze draagvlakactiviteiten hebben resultaten opgeleverd. Ruim 1000 mensen hebben zich al opgegeven om bericht te krijgen als wij weer een stukje op onze weblog plaatsen. Daarnaast hebben we een gigantische hoeveelheid handtekeningen verzameld.
Door veel te vertellen (en te presenteren) over ons project is o.a. ook het ROC Flevoland geïnteresseerd om in 2010 aan te sluiten bij ons project. Zelfs volwassenen hebben al aangegeven mogelijk een groep te formeren om in Anlong Kong aan het werk te mogen!
Wij hopen jullie de komende weken volledig te informeren over onze werkzaamheden. Wij hebben er ontzettend veel zin in en wij hopen dat we veel reacties van jullie mogen ontvangen!!!!!
Tot de volgende weblog (en dan uit Phnom Penh),
Bionda, Dineke, Julia, Kim, Marlies, Nina, Rachel, Richard, Shaira, Shaunna, Willem en Peterhans
Wil je ons blijven ondersteunen?
Maak dan een vrijwillige bijdrage over op:
Stichting En Route, Rotterdam:
Giro 2619459
o.v.v. Cambodja 2009 augustus
Het Cambodja project is een initiatief van Stichting En Route uit Rotterdam (http://www.stichting-enroute.nl ) en wordt op financieel gebied gesteund door Xplore van het Ministerie van Buitenlandse Zaken(http://www.xplore.nl). Bezoek ook onze website http://www.cambodjaproject.nl
11 Augustus 2009 - 18:53
Helga (juligroep):
hé jongens!
ontzettend veel plezier daar, geniet van alle ervaringen en doe Sina en de werknemers maar de groeten van 'Ketriet', dan weten ze het wel ;)