Golden Girls, laatste weekend in Cambodja
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Cambodja Project 2010
29 Augustus 2010 | Cambodja, Preah Seihanouk
Even geen lange verhalen, maar veel foto's die voor zich spreken. Afgelopen weekend hebben we doorgebracht op een (paradijs)eilandje op zo'n 3 uur varen van Sihanoukville. Het is nu bijna 19.00 uur lokale tijd en zijn net weer terug.
De weblog moeten we nog bijwerken en we hopen de verhalen die bij de foto's horen morgenavond te plaatsen.
Morgenochtend vertrekken we richting Bangkok om uiteindelijk dinsdag a.s. om 13.30 uur op Schiphol te landen met vlucht EK 145 uit Dubai.
Nu gaan we ff lekker douchen om daarna onze laatste avond in Cambodja in te gaan!
Veel kijkplezier en tot de volgende weblog (of Schiphol)
X X X X X X
Veel liefs,
April, Lynne, Quirine, Regy en Peterhans
Wil jij ook het Cambodja project steunen? Maak dan jouw vrijwillige bijdrage over op:
Stichting En Route, Rotterdam:
Giro 2619459 o.v.v. Cambodja 2010
Alvast super bedankt!
Het Cambodja project is een initiatief van Stichting En Route uit Rotterdam( http://www.stichting-enroute.nl )
29 Augustus 2010 - 13:41
Dionne:
Fantastisch, ik krijg het gewoon warm van die tropische foto's. Dat mag ook wel, dit omdat het hier maar 16 graden is. Ik zit te twijfelen of ik de verwarming aan zal zetten. hahahaha
Ik wens jullie een fijne en rustige terug reis toe en ben blij als ik jullie weer zie op schiphol.
Vele groetje Paul, Dionne, Fenne en Jop -
29 Augustus 2010 - 15:39
Ben:
Beste Cambodja-gangers.
De afgelopen weken heb ik jullie via "waarbenjij.nu" met veel interesse gevolgd. Complimenten voor jullie als team voor het hoe en wat jullie gedaan hebben. Een ervaring die niemand jullie af neemt. Goede terugreis gewenst en sterkte in het acclimatiseren in Nederland.
Hartelijke groet van Ben (vader van Dineke; zij maakte vorig jaar deze reis) -
30 Augustus 2010 - 14:44
Ans En Adrie:
Super zo'n relax weekend voor jullie. Jullie hebben het verdiend.
We zien je morgen weer terug in Lennisheuvel, en breng wat zon voor ons mee terug.
Groetjes Rein, Ans en Adrie -
30 Augustus 2010 - 14:52
Mieke:
Hé Lynne!!!
Niet gek, die laatste dagen op dat prachtige eiland. Goeie reis tot morgen!!!XXX -
30 Augustus 2010 - 16:13
Siem:
hee iedereen! de foto's zien er weer super leuk uit (: tot morgennnnn xxxx